Succesvolle PR


Reubsaet Media voor effectieve, succesvolle PR-adviezen, het maken van interviews, het schrijven van teksten, de complete productie van financiële en sociale jaarverslagen, boeken, magazines en internetcontent, alsmede filmproducties.

Na een ruime ervaring in de dagbladjournalistiek al sinds 1982 actief als allround PR bureau. Klanten van het eerste uur waren Mora Snacks, KNP Papier (nu SAPPI), Koninklijke Sphinx, Centraal Ziekenfonds (CZ) en vele andere ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf.


Marketing video: Wij brengen uw boodschap in beeld

Video is een krachtig en effectief middel om bestaande en nieuwe relaties te informeren over uw organisatie. Vertel uw verhaal! Wat heeft u te bieden. Wat zijn de voordelen van een nieuw product of een nieuwe dienst.

Kies voor de dynamiek van bewegende beelden.

Twijfelt u nog of u video moet gebruiken op uw website? De feiten spreken boekdelen. Bezoekers staan open voor video en blijven langer op uw website. En dat is het toch waar het om draait.

PR adviezen die direct rendement opleveren

Hoe trek je de aandacht van potentiŽle klanten? Hoe schrijf je een goed persbericht? Welke media zijn er? En hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap wordt opgepikt door verschillende media?(C) 2010 / 2011 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken